5.Sınıf İngilizce Ağırlıklı Ön Kayıtları Başladı

Sınav Tarihi: 11 Temmuz 2020 Cumartesi – Saat: 10:00
Sınav Yeri: ️️️️ İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu
Sınav Adresi: Adnan Süvari Mh. 175/3 Sk. No:22 İç Kapı No:1 Karabağlar / İzmir (Harita)

Olabilecek sınav tarihi değişikliği, ayrıntılı bilgilendirme ve duyurular için Sosyal Medya hesaplarımızı takip ediniz. Acil bilgilendirmeler kısa mesaj ile aşağıdaki formda yazacağınız cep telefonu numaralarına da yapılacaktır.

Facebook  –   Instagram   –   Twitter

KABUL SINAVI 4. SINIFTAN 5. SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİKTİR !

Sınav İlkokul 4. sınıfta 1. dönem işlenen Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi konuları ve kazanımlarından yapılacaktır.

Sınav Başvurusu için aşağıdaki formu doldurmanız ve sınav saatinde okulumuzda hazır olmanız yeterli olacaktır. Sınava gelirken öğrencinin yanında NÜFUS CÜZDANI mutlaka olmalıdır.

Tüm adaylara başarılar diliyoruz…

Paylaşmak Güzeldir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.